BORRELEN BIJ DE CENTRALE

Op zoek naar een locatie voor een borrel in Delft? De Centrale ontvangt je graag in ons prachtige, historische gebouw voor een borrel, receptie of feest. Wij hebben een entresol, met een eigen bar en prachtig uitzicht, die we kunnen omtoveren tot een gezellige (privé) borrelruimte. Het aanbod van verschillende hapjes en drankjes is ruim, zo kunnen wij alles naar jouw wens samenstellen.

DRANKEN

Het assortiment aan dranken dat je geserveerd wil hebben op de borrel kan je zo breed maken als je wil. Of je nou fris, huiswijn en pils wil aanbieden of wil uitbreiden met speciaalwijnen, speciaalbieren en/of sterke drank, alles is mogelijk. Wij maken graag samen een selectie van dranken om op de borrel te schenken.

BORRELARRANGEMENT

De borrelarrangementen kan je over de avond verspreiden zoals jou dit aanspreekt. Of je nou liever alle hapjes aan het begin van de avond of gedurende de avond geserveerd hebt, wij vullen het arrangement in zoals jij dit fijn vindt.

€6,- p.p.: Brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter, 2 bitterballen (vegetarisch of vlees) en blokjes kaas.

€11,- p.p.: Brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter, 3 bitterballen (vegetarisch of vlees), verschillende mooie kazen en charcuterie.

€16,- p.p. : Brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter, 2 bitterballen (vegetarisch of vlees), verschillende mooie kazen, charcuterie en een oester met zoetzure komkommer granita en citroen

BUBBELARRANGEMENT

Heb je iets speciaals te vieren zoals een jubileum, verjaardag of afstudeerfeest? Maak de gelegenheid compleet met ons feestelijke bubbelarrangement!

€12,- p.p.: Een glas cava & 2 oesters met zoetzure komkommer granita en citroen.

AMUSEDINER

Wil je de echte Centrale ervaring, maar geen uitgebreid diner? Ga dan voor één van onze amuse-arrangementen. Elke amuse is een prachtige miniatuurversie van gerechten die wij nu, of in het verleden, serveren. Zo kan je toch genieten van onze specialiteit.
€ 12,50 p.p.: 2 amuses incl. brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter.

€ 17,50 p.p.: 3 amuses incl. brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter.

€ 22,50 p.p.: 4 amuses incl. brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter.

€ 27,50 p.p.: 5 amuses incl. brood met hummus, olijfolie en rauwe melk boter.

Wil je bij ons komen borrelen, of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Mail dan je (aan)vraag naar: groepen@decentraledelft.nl