GROEPEN

Op zoek naar een mooie locatie in Delft om te eten of borrelen met een groep? Bij de Centrale verzorgen we dit graag! Of je nou een uitgebreid diner, een borrel met (luxe) hapjes of een feest wil geven, alles is mogelijk. Wij hebben uitgebreide arrangementen waar je uit kan kiezen en nemen graag de tijd om persoonlijk af te spreken om jouw gelegenheid zo te organiseren als jij voor ogen hebt.

 

De Centrale is gevestigd in een historisch gebouw midden in het centrum van Delft. Het stenen, monumentale pand is gebouwd in 1650 en is een prachtige locatie voor speciale gelegenheden, van een zakelijk diner tot aan een bruiloft. In de Centrale kunnen wij groepen ontvangen tot wel 150 personen. Ook hebben we een prachtige entresol, met eigen bar, die wij kunnen afsluiten van de rest van het restaurant om zo meer privacy te creëren. We hebben bij de Centrale al veel groepen mogen ontvangen en helpen je graag om alles naar wens in te vullen.

DE CENTRALE AFHUREN

Heb jij een bijzondere gelegenheid, lunch of wil je een privé feest geven? Het is ook mogelijk om de Centrale af te huren. Wij hebben ruimte voor wel 150 personen en rekenen geen zaalhuur. Een groepsdiner, bedrijfsuitje, borrel of feest? Alles kan.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij spreken graag af voor een kop koffie om alle wensen te bespreken. Mail je vraag naar groepen@decentraledelft.nl.

tafelindeling
amusediner
trouwen