MAAIKE CANNE

Maaike Canne is een illustrator en kunstenaar gevestigd in Rotterdam. Zij is actief op het gebied van redactionele  en commerciële illustratie, schilderkunst en muurschilderingen.

www.maaikecanne.com

TESSA BIEMANS

Tessabiemans3

Tessa Biemans (1988, Rotterdam) studeerde Fine Art aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Ze is werkzaam als beeldend kunstenaar (schilderen) en houdt zich daarnaast bezig met schrijven. Sinds 2016 plakt ze geschilderde stickers op stoplichtpalen voor fietsers in het centrum van Rotterdam, ter vermaak tijdens rood licht. 

www.tessabiemans.com 

MENNO VAN DER MEER

NINA FERNANDE

Nina haar werk bestaat voornamelijk uit illustraties met een hang naar grafische vormgeving. Zij is gefascineerd door eenvoudige vormen, druktechnieken en massaproductie.

www.ninafernande.com

VIVIAN AMMERLAAN

Vivian Ammerlaan is een kunstenaar die werkt met digitale en analoge fotografie. Ook gebruikt zij af ten toe video.  Ze laat zich inspireren door overweldigende landschappen en natuur, zoals de effecten van water en licht. 
www.vivianammerlaan.com

JIMDUS

DAAN DEN HOUTER

Daan den Houter is een multidisciplinaire kunstenaar. Hij heeft kunstmatige intelligentie gestudeerd waarin hij de basis vond voor zijn werk als kunstenaar. 

www.daandenhouter.com

LEO POSTMA

Instagram: @leo_postma